Vorbele sau faptele dulci mult aduc?

vorbele sau faptele dulci mult aduc

Cunoaştem cu toţii acele vorbe pline de sirop de arţar, acele vorbe care fac să ţi se zburlească pielea pe tine doar când le auzi, acele vorbe de dragoste care te ung pe suflet. Toţi am fost îndrăgostiţi. Personal, nu cunosc om care să nu fi fost îndrăgostit măcar o data în viaţă. Până şi celui mai dur om îi poţi topi sufletul dacă îţi alegi corect vorbele.

       Faptele sunt mai importante decât vorbele

Realitatea zilelor noastre este una tumultuoasă, relaţiile sunt un dute-vino continnu, vorbele ajung să fie fundaţia relaţiilor, iar mai apoi faptele sunt cele care o solidifică. Cred ca ar tebui să fie invers, pentru că, nu e aşa, dacă fundaţia unei case nu e solidă, restul n-are sens. Atunci când mă refer la fapte nu zic, drag bărbat, ca la prima întâlnire să îi aduci o duzină de flori, să te pui în genunchi şi să o ceri de soţie – doar dacă vrei să te considere un disperat şi să nu mai iasă cu tine. Ştii, psihologie inversă. La fel cum şi eu, la prima întâlnire, dacă nu mă atrage un bărbat, încep să îi vorbesc despre căsătorie şi să zâmbesc fiecărui bebeluş pe care îl văd. Bună strategie, right? 🙂

           Uite un exemplu – dacă părinţii ei au tratat-o ca pe o prinţesă, tu de ce ai trata-o ca pe o Cenuşăreasă? N-o pune pe un piedestal, căci nici aşa nu e bine. Da. Femeile astea. Dăruieşte-i  din timpul tău. Începe cu gesturi mici, cu acele nimicuri cărora nu le dai pic de importanţă, dar care ai auzit că fac minuni. Şi stii de ce? Pentru că degeaba îi declari că „eşti frumoasă ca o stele” dacă n-o faci să se simtă aşa! Îţi vând un pont, vorbeşte şi scrie corect! N-ai idee cât de mult contează pentru o femeie! Dacă îi scrii “cf prynteso” , mai bine ţine acele “vorbe de duh” pentru tine.

          Vorbele sunt săbii cu două tăişuri, ne fac să ne simţim apreciaţi, frumoşi, valoroşi, importanţi. Dar, în aceiaşi măsură, tot ele ne pot trage în extrema cealaltă, iar de la a te simţi în Rai până a coborî în Iad, nu e decât un pas. Pentru că da, ego-ul nostru nu doarme niciodată.

          Pe tine ce te face să te îndrăgosteşti? Aştept comentariul tău mai jos!

          Pe curând!

Un gând despre „Vorbele sau faptele dulci mult aduc?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s