Despre frică şi de ce-uri

despre frica si de ce-uri

         De ce îţi e frică, suflet blând? Îţi e frică de ce spune lumea asta rea şi egoistă? Lumea asta frívolă şi nepăsătoare de viaţa ei, dar interesată de viaţa ta? De ce laşi mintea să îţi acapareze sufletul? De ce atunci când ego-ul îţi bate la uşă, îl primeşti ca pe un oaspete de onoare?

despre frica si de ce-uri

       De ce stergi cu intuiţia ta pe jos, când ea ştie cel mai bine ce trebuie să faci pentru a-ţi bucura sufletul? Cât ai să ţi-o mai furi şi ai să laşi vocile din capul tău să vorbească pentru tine? De ce îţi e frică că vei fi respins, judecat, blamat? Lumea încă nu e obişnuită cu neconvenţionalul, are o minte atât de închisă, atât de  „fac aia, pentru că aşa trebuie şi e normal “.

      De când să îţi reprimi sentimentele e un lucru normal? De când a nu spune ce simţi şi ce crezi pentru că unora nu le sună bine sau pentru că este ieşit din tipar, este normal? Nu trăieşti cu lumea, aşa că de ce ai alege să trăieşti aşa cum vrea ea, în loc să trăieşti aşa cum vrei TU?

despre frica si de ce-uri

     De ce îţi e frică? Pentru că ai putea schimba lumea? Te-ai gândit vreodată câte idei geniale ai, dar nu le-ai aplicat, de frică? E frica aceea care te paralizează, te controlează ea pe tine, nu tu pe ea.

    În lumea mea colorată şi zbuciumată, stând pe un nor alb şi pufos, precum zăpada, oamenii  sunt îndrăzneţi, le place ziua de luni pentru că fac ceea ce le place, nu au în vocabular cuvintele  „dar dacă” , „cum ar fi “ ,  „nu pot” , „nu vreau” , „nu am timp” , ci au „pot” şi „vreau”, am timp .

   Oamenii din jurul meu încearcă în fiecare zi să mă coboare de pe norişorul meu, dar eu nu îi las, iar lucrul asta frustrează. Mult. Crede-ma naivă şi visătoare. La cum mă văd eu, argumentele tale pălesc instant.

   Atunci când vrei să îmi tai aripile, eu mă ridic şi mai sus. Când mă insulţi, îţi zâmbesc. Pentru că ştiu că te-am atins.

  Nu uita, visătorii, cândva, au schimbat lumea.

#makeitdivine

 

Un gând despre „Despre frică şi de ce-uri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s