Tu vânt, eu furtună

despre el si ea

Două suflete impulsive, două inimi care bat la un loc. Azi e despre EL şi EA. Un EL puternic în faţa tuturor, dar blajin în prezenţa ei. În faţa ei, puterea şi-o arată doar atunci când o cuprinde cu braţele, protejându-i trupu-i firav. Duritatea din ochii lui dispare în momentul în care o vede zâmbind din toţi porii. Pentru el, zâmbetul ei este o binecuvântare. Nu există zi sau noapte fără ca ea să zâmbească. Terapie pentru suflet o numeşte EL. De-ar putea, i-ar oferi luna. Dar stelele pe care i le aşază zilnic în păr, pentru ea sunt întreaga galaxie.

despre el si ea

E despre un EL neînfricat în a-şi arăta sentimentele profunde, trăirile cele mai intense, pentru că ştie că EA este mereu aici, atunci când are nevoie de încurajări, vorbe dulci şi mângâieri duioase. Ştie că laş este doar acela care nu are curajul să se arate aşa cum este el, gol de orice fel de prejudecăţi şi aparenţe.

Este despre o EA zurlie şi cu un caracter nemaipomenit de dificil. Despre o EA cu un suflet mare, dar ale cărei porţi au fost închise, cândva, cu lacăte de oţel. Asta până când a apărut EL. Este despre o ea, o EA a cărei piele albă precum laptele, se buburuzează doar atunci când îi aude numele. Faţa-i luminată când EL îşi face simtiţă prezenţa, iar braţele lui devin întreaga lume pentru EA.

Povestea lor te poartă pe aripile vântului, iubirea lor nu este condiţionată, este pură, iar te iubesc-ul este sfânt. O poveste de dragoste fără  „dacă”, „dar”, „poate” . O poveste în care îţi mărturisesc că te iubesc pentru simplul fapt că te iubesc, te ador pentru că te ador, sunt fericită pentru că eşti fericit. O poveste în care tu şi eu devenim NOI.

Este despre NOI DOI. Doi nebuni care împart aceleaşi visuri, având dorinţa însetată de a schimba lumea. Doi imperfecţi pentru întreaga lume, dar perfecţi unul pentru celălalt.

 

Un gând despre „Tu vânt, eu furtună

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s