Gânduri pentru Noul An

ganduri de anul nou

         Anul Nou e prilejul cel mai bun de a sterge cu buretele tot ce a fost mai puţin bun în vechiul an, îţi doreşti să priveşti cu entuziasm şi bucurie tot ceea ce urmează să ţi se întâmple. E anul tău.

         Aş vrea să te rog ceva – nu îţi seta rezoluţiile pe noul an, că vei fi mai bun, mai optimist şi vei reuşi în tot ceea ce îţi vei propune. Sau propune-ţi în fiecare zi din an să faci toate astea sau nu îţi propune deloc.

ganduri de anul nou

        Sau şi mai bine, în loc să îţi propui în 31 Decembrie ca din 1 Ianuarie să fii mai bun, ce ar fi să fii din 31 mai bun? Se anunţă o veste de ultima oră – degeaba pui pe Facebook #newyear #newme dacă mintea şi sufletul tău nu se află pe aceeaşi frecvenţă. Poţi să pui câte haştag-uri de genul vrei, astrele nu vor fi de partea ta.

       Fii bun, optimist şi mută munţii din loc în 4 Martie, în 8 Iulie, în fiecare fucking zi, nu doar în prima lună din an. Nu e cu nimic mai specială Ianuarie decât e Mai. De visuri n-am zis nimic. Ai multe. Dar faci atât de puţine ca să le realizezi, încât simt că degetele mele tastează de pomană dacă ţi-aş spune să şi faci ceva pentru a le realiza. E plin netu’ de sfaturi.

       Eu tot ce îţi pot spune este că tu poţi visa să ajungi team-leaderul echipei tale anul ce vine sau să iei cina cu femeia/bărbatul care te ţine în “seen”. Sau să îţi schimbi maşina. Completează tu cu ce mai vrei. Să visezi nu costă. Ce fain ar fi de-ar cădea totul din cer, nu? Nu cade. GET YOUR ASS TO WORK şi apoi mai vorbim. E singurul meu sfat. Am şi o dorinţă. Îmi doresc ca în FIECARE zi, din FIECARE an să fim buni, bucuroşi şi optimişti.

ganduri de anul nou

May your Every Day of Every Year be fucking AWESOME! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s