Revelionul contemporan

revelionul contemporan

               E 31 Decembrie. Se vede asta în magazinele de rochii (pentru cine s-a trezit târziu) şi în trafic. Agitaţie, nervi, panică. Totul trebuie să iasă şi să arate PERFECT!

revelionul contemporan

              Perfecţiune în eleganţa domnilor, miros de respect şi parfum scump, cămăşi fine (2017 a fost anul picăţelelor), perfect create pentru bicepşii, tricepşii şi tot ce se mai termină în “pşii” lor. Domnii ca domnii, dar doamnele…un adevărat Victoria’s Secret Show glamouros, sclipicios doar că în varianta cu rochii de nuntă şi coafuri de naşă. Par rea când scriu asta. Bine, nu par. Chiar sunt. Ce scriu eu, tu poţi vedea cu proprii ochi – sunt sigură că nu stai acasă. E Revelionul, d’oh!

             Rochii puternic accesorizate, machiaj ţipător, contouring în exces ( se poartă), pantofi sau sandale cu toc cât mai înalt, nu contează că te chinui. Instagram-ul NU vede asta! Faza cea mai faină e că nu este petrecere fără ca cel puţin două femei să poarte ACEEAŞI ROCHIE. That’s funny! 🙂

            Aş face un studiu de caz, să merg la vreo cinci petreceri ca să aduc şi dovezi. Dar la ce preţuri au restaurantele anul acesta, tare îmi e că îmi vor flutura buzunarele şi parcă n-aş vrea asta. Stop cadru. Seara pentru care te-ai pregătit de la începutul lunii e aici. Atmosferă incendiară, 54364 de selfie-uri . Insta-Story, Snapchat, live-urile semnează cuminţi condica de prezenţă.

            Tu, iubito, te simţi regina serii. Radiezi. Minunat până aici. DAR fix în momentul în care eşti pe culmile extazului, îţi saluţi “fanii” virtuali, în spatele tău îşi fac apariţia două tipe îmbrăcate într-o rochie la fel ca cea pe care o porţi. Şi restaurantul încă nu e plin. Starea de frustrare îşi face simțită prezenţa. Te retragi subtil la masă şi începi – eu nu mă mai ridic de aici toată seara, îi spui iubitului tău îmbufnată! Un shot, două shot-uri, trei shot-uri…

           Asta până când auzi…

           Despacitoooooo, quiero respirar tu cuello despacito…

          Să ţii cont de cine e îmbrăcată la fel ca tine e deja de domeniul trecutului. Formele tale apetisante încep să se balanseze pe ritmuri latino, îi faci semn şi lui iubi care stă plictisit la masă să te acompanieze. El, dându-şi ochii peste cap, parcă presimţea că urmează să fie târât pe ringul de dans. Nu mai încercaţi, fetelor, să faceţi un bărbat să danseze. Ştiţi deja replica: „Dar eu nu ştiu să dansez, iubi, prefer să te admir pe tine”.

        Petrecerea de Revelion are, de obicei, un scop. Acela de a sărbători trecerea dintre ani. În opinia mea,  un Revelion perfect este acela în care apreciezi compania persoanelor alături de care te afli, foloseşti mai puţin Insta Story şi live-urile de pe Facebook, dansezi ( MULT),  râzi cât vrea inima ta, fii acolo cu totul, nu doar cu trupul. Fă din ultima zi din an cea mai frumoasă noapte din viaţa ta, căci ai doar o viaţă!

2 gânduri despre „Revelionul contemporan

  1. Lavi, nu stiu ce-ai vazut tu sau CE tipe cunosti tu, pentru ca numai pitipoancele s-ar exorciza pe chestii de nimic. Mi-am promis sa nu fac niciodata Rev ul in club ( e de prost gust, parerea mea umila). EU l- am petrecut in confortul casei si m- am simtit excelent. Cred ca conteaza ca tu sa te simti bine, no matter where. Deci, tu unde ai petrecut Rev-ul? 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s