Patru sugestii vestimentare cu care un bărbat poate atrage atenţia

sugestii vestimentare

        Acesta este un pamflet şi trebuie luat ca atare! 🙂

       Moda, fashion-ul, trendul, spune-i cum vrei, nu s-a inventat ieri. Este de când lumea, iar asta o ştim cu toţii. In fiecare sezon, designerii se strofocă precum furnicile să prezinte cele mai extravagante, exorbitante colecţii pentru avizii de această industrie.

      Eu când mă gândesc la modă, îmi vin în minte 3 cuvinte: rafinament, eleganţă, simplitate. Da, simplitate. Poţi lejer sa fii fashion într-o pereche de jeans şi o cămaşă. Trucul stă în a şti să le porţi. Să porţi tu ţinuta, nu să te poarte ţinuta pe tine.

     Îmi place să admir o femeie îmbrăcată frumos, corespunzător formelor sale la fel de mult precum îmi place să admir eleganţa unui bărbat. Consider că e de datoria unui bărbat să emane eleganţă de la modul în care se îmbracă, modul în care vorbeşte până la modul în care îşi potriveşte ceasul. Şi nu, nu zic să te îmbraci precum Mariano di Vaio , poţi fi elegant şi în trenning. Dar te rog, NU ţinută sport când ieşi cu iubita ta în oraş. Am văzut cazuri. Ea stă 2 ore să se gândească cu ce se îmbracă pentru a fi admirată de alte doamne iar tu arunci un trenning pe tine? Serios? 🙂

     Azi vreau să prezint patru sugestii vestimentare în care un bărbat poate atrage atenţia. Nu garantez faptul că va fi o atenţie pozitivă, dar se obţine rezultatul dorit şi anume… atenţia:

  1. sugestii vestimentare

Ce este în neregulă cu această ţinută? Nu ar fi nimic în neregulă dacă domnul respectiv ar merge la carnavalul de la Rio şi nu să servească cina în oraş.

Se prezintă dialogul :

– Haide, eşti gata să mergem la teatru?

– Ai greşit locaţia. Muzeu ai vrut să zici. În ţinuta asta te-ai potrivi perfect acolo.

2.VUI_5210.1366x2048

El şi ea, proaspăt căsătoriţi se pregătesc pentru luna de miere:

– Pregatită pentru cea mai frumoasă lună de miere, iubire?

– Pregatită, dar eşti sigur că nu vei atrage foarte mult atenţia ?

– Nu cred:

3. sugestii vestimentare

    – Oh, obositor drum. Dar am ajuns, într-un final. Ce zici, mergem să rupem ringul de dans?

   – Abia astept!

   După o oră :

   – Tadaaaaam!

4. sugestii vestimentare

Gusturile nu se discută, ştiu asta. Fiecare este liber să se îmbrace fix aşa cum vrea. Nu sunt vreun expert în modă, şi asta ştiu. Nici nu cred că vreau să fiu. Cel puţin, nu în timpurile astea. Îmi este greu să cred că un bărbat ar purta aşa ceva pe stradă. Refuz să cred. Nu ştiu care este scopul caselor de modă atunci când creează ţinute de genul celor de mai sus, dar din punctul meu de vedere, nu este unul bun. Cert este că imi e teamă de ceea ce va urma. Femeilor li s-au luat blugii skinny mulaţi şi s-au pus pe corpul bărbătesc, bluzele decoltate şi înflorate le-au luat. Ce mai urmează? Asta???

Exemplele date mai sus sunt o extremă, poate. Dar zic să nu ne mirăm dacă în vremuri nu foarte îndepărtate, vom vedea aşa ceva pe stradă. Doar e la modă, se poartă, cele mai celebre case de modă o spun.

Old school fiind, întotdeauna îmi va plăcea şi voi prefera bărbatul care va alege să poarte ţinute decente care îi stau bine, emanând astfel masculinitate şi eleganţă prin toţi porii. În pofida oricărui trend.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s