Fifty Shades-Concluzii finale + spoiler alert 50 Shades Freed

fifty shades freed

Salutare!

Cârcoteli pe seama acestui film sunt cu duiumul. Comparaţii cu alte filme de acest gen sunt. Măi, dar mie mi-a plăcut, per ansamblu, această trilogie. Nu m-a dat pe spate, dar nici nu pot să zic că e cel mai prost film văzut. Pentru că nu e.

Am fost aseară la avanpremiera ultimei părţi din trilogia 50 Shades of Grey – Fifty Shades Freed.

Mi-a plăcut încă de la început povestea dintre Anastasia şi Grey. Mi-a plăcut pasiunea, dorinţa, chimia dintre ei. Regulile jocului. Reguli interzise special create pentru a fi încălcate.

Povestea continuă cu, căsătoria celor doi îndrăgostiţi Anastasia şi Grey, urmând ca aceştia să se bucure de o veritabilă lună de miere înconjurul lumii ( ce săraci :)) ) . Lucrurile se complică în momentul  în care îşi face apariţia (din nou) Jack Hyde, fostul şef al Anastasiei, cu un plan diabolic de răzbunare împotriva celor doi îndrăgostiţi.

Ce film e acela fără o răpire? Acolo începe sarea şi piperul. Poate totuşi puţin mai mult piper nu strica. Am stat pentru câteva momente, nu multe, în suspans. Ceea ce nu mi-a displăcut. Nu mai dau spoiler, dacă sunteţi curioşi, în 9 Februarie are loc premiera.

Bile albe:

  • Domnişoara a ştiut să pună piciorul în prag atunci când a fost cazul, rareori fiind surprinsă de statutul şi poziţia socială a bărbatului care avea să o curteze ;
  • A rămas independentă, cu carieră, deşi putea sta liniştită acasă şi fi întreţinută ;
  • El, cu tot şarmul şi averea lui, la primul flit, ar fi putut alege încă 20 femei deodată în pofida ei. Dar a ales-o simţind că ea se simte atrasă de el, omul. Nu Grey, multimilionarul. Watch and learn, girls. 🙂

Acum, în sală, am văzut destule cupluri. DE CE, mă întrebam? 90% dintre bărbaţi pot pune pariu că au mers de gura iubitelor, 10% pentru caterincă. Revenind la cei 90% tu, draga mea, de ce să îl târăşti pe bietul om după tine la un film de acest gen?

Nu mai bine îi arăţi acasă ce ai văzut tu acolo? Întreb, nu dau cu parul. Poate îmi vei spune că nu ai fi de acord cu lucrurile care se petrec acolo. Nu? Atunci de ce ţi se ridica părul pe mână când vedeai  scenele acelea kinky prost executate?

Foarte multe persoane, în special bărbaţi, afirmă faptul că dacă Mr Grey nu ar fi fost frumos şi multimilionar, filmul s-ar fi transformat în alt gen. Poate. Totuşi, simt puţină frustare aici. Ştii de ce? Grey, pe lângă milioane şi frumuseţe mai avea ceva. Zvâc. Dominanţă. Hotărâre.

Păi tu, baby, dacă femeia ta îţi spune că vrea să îi faci chestii neortodoxe, o acuzi că e panaramă şi că s-a culcat cu trei sferturi din oraş. Dacă îî spui TU ce ai vrea, probabil vei fi considerat psihopat, ea nu fi de acord si atunci she is not the one. Sorry.  Nţ, nţ. Despre ce vorbim, totuşi? Dar tu nu eşti frustrat, ştiu. Sunt eu rea.

Concluziile ar fi următoarele:

  • Actorii principali nu au fost cel mai bine aleşi, am empatizat prea puţin cu ei ;
  • Scenele nu au fost cele mai bine alese ;
  • Cărţile bat filmul.

Dar cine să citească aproape 1500 de pagini, ai înnebunit? Mai bine zici că Fifty Shades of Grey este o mare porcărie pentru că producătorilor şi regizorilor le-ar fi fost, practic, imposibil să acopere întreaga trilogie cu detalii. S-au bazat pe esenţă. Aşa cum face fiecare film, nu?

Draga mea, dacă vrei să ţi se zburlească pielea, să simţi fiori reci, şi apoi să îi spui iubitului tău, lăsând toate inhibiţiile deoparte –  Fă ce vrei cu mine, CITEŞTE CĂRŢILE! 🙂

See ya!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s