Nu mai abuzaţi de Te Iubesc. Îsi pierde din farmec

nu mai abuzati de te iubesc isi pierde din farmec

   Găsisem titlul pentru postarea aceasta de ceva vreme, dar conţinutul s-a lăsat aşteptat exact aşa cum procedează o femeie atunci când spune că e gata în 5 minute. Mă tot gândeam ce aş putea scrie pentru a nu părea banal şi clişeic. Apoi mi-am zis STOP.

   Despre ce naiba vorbesc? Iubirea nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată clişeică şi banală. În asta vor să o transforme unii. Aşa o consideră alţii. Îmi vine să îi iau de păr şi să îi întreb – Aţi înnebunit, oameni buni? Apoi mă gândesc că singura care ar rămâne fără păr aş fi eu.

   Să te îndrăgosteşti este minunat! E ca şi cum ai bea cafea, Red Bull şi Cola în acelaşi timp, simţi că îţi bubuie inima, dar nu îţi pasă. Îţi place senzaţia aia de “living la vida loca”. Mişto!

   Dar mă întreb, ce faci atunci atunci când îţi trece senzaţia aceasta? Adică atunci când „trebuie” să rămâi îndrăgostit? Când trec fluturaşii şi rămân…moliile? Da. Asta e partea grea. Atunci nu ne mai place. Schimbăm persoana, decorul rămâne acelaşi.

   Până ajungem la molii, însă, aruncăm cu declaraţii de dragoste în stânga şi în dreapta, „Te Iubesc” devine un fel de ceau. Din nou îmi vine să apuc pe cineva de păr. Cum să tranformi una din cele mai armonioase şi intense declaraţii de dragoste din toate timpurile într-o banalitate? CUM?

   Am observat că femeile, în general, aşteaptă ca pâinea caldă „Te Iubesc-ul”. Mai bine l-ar aştepta precum un tren CFR, zic. Ajunge întârziat, dar când e spus, e spus din toată inima, nu numai aşa, să dea bine! Te iubesc spui atunci când simţi.

    Dragă bărbat, nu o spune la prima întâlnire cu două duzine de flori (am mai discutat despre asta aici). Nu o spune pentru a te culca cu ea/el (femeie care să îi zică „Te Iubesc” unui bărbat pentru a se culca cu el, găseşti într-un Univers paralel) .

    Nu îi arunca un „Te Iubesc”  azi, de Valentine’s Day (bad move, nu o lua de proastă) pentru a justifica faptul că nu i-ai cumpărat (măcar) o floare. Adevărul este că şi dacă i-ai fi cumpărat 364 de zile pe an flori, doar astăzi nu, ai fi considerat un insensibil şi un zgârcit. Femeile.

   Cred în atracţie, chimie, biologie, fizică la prima vedere. Pentru a ajunge să faci declaraţii puternice cum ar fi „Te Iubesc”, însă, sunt de parcurs mii de kilometri. Iar cei mai mulţi obosesc după 500 de metri. 🙂

   Happy Valentine’s Day!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s