Ţie îţi plac maşinile?

   Ţie îţi plac maşinile? Mie da, cu siguranţă. Cred că este una din cele mai bune invenţii create vreodată. Femeie fiind, unul din primele lucruri la care mă uit atunci când văd o maşină este aspectul. Nu contează faptul că fiabilitatea nu este punctul ei forte, că piesele sunt foarte scumpe, în caz de reparaţii. Dacă ochiului meu îi place ce vede, ea este aleasa.

   Ironia ştii care este?  În general îmi plac maşinile mari. Eu am un metru şi o gumă. Are rost să îţi mai zic cum aş arăta la volanul unui SUV, de exemplu? Imaginează-ţi că se conduce singur, cam atât de înaltă sunt.

   La vârsta de 20 de ani am primit cadou prima mea maşină (şi singura). Acum probabil te gândeşti  că este un model din acela care te face să te uiţi lung după el. Nu este. Este o buburuză (pe măsura mea), ce era în vogă la vremea aceea.

   Nici pe departe filmele pe care le aveam (şi încă le am) pe atunci. Dar calul de dar nu se caută la dinţi. Atunci când o conduceam, mă simţeam de parcă eram într-un ultim model de maşină. Atitudinea contează! 😀

   Ţin minte că atunci când am fost să cercetez piaţa, am luat cu mine un tip care lucra, oarecum, în domeniul auto. M-a sfătuit că este relativ ok maşina, atât preţul, cât şi toate caracteristicile din dotare. La vremea aceea nu ştiam de cei de la SIXT SH, din păcate. Recent  am aflat de ei, am aruncat un ochi pe site-ul lor şi mi+a plăcut ce am văzut. Organizare şi transparenţă.

   Atunci când îţi cumperi o masină second-hand, aşteptările nu sunt extraordinar de mari. Ştiu că vrei să aibă cât mai puţini kilometri, să nu fie forjată, cât mai puţine reparatii (spre deloc) şi să fie într-o stare decentă, dacă nu chiar impecabilă. Ei bine, eu am rămas plăcut-surprinsă atunci când am observat pe pagina celor de la SIXT SH următoarele:

   Toate maşinile au avut un singur proprietar. Kilometrii sunt reali! Cât de tare e asta? Şi dacă nu eşti convins, imaginează-ţi că ai acces inclusiv la reparaţiile (dacă a avut) suferite de către viitoare ta maşină. Practic, vezi dacă şi cât de bolnavă a fost. Deja sunt trei motive (solide, cred) pentru care eu mi-aş cumpăra o maşină de la SIXT SH.

   Dacă intri pe site-ul lor, vei vedea că au de toate pentru toţi. Maşina ta are deja câţiva ani la activ, te-ai plictisit de ea şi ai vrea să o schimbi, dar resursele financiare îţi dau bătăi de cap? Suficiente detalii pentru ca cei de la SIXT SH să se ocupe de grijile acestea.

   Dacă aş deţine o maşină cumpărată de cei de la SIXT SH, lucrurile pe care le-am face împreuna eu cu ea, nu ar fi deloc plictisitoare. Ştiu că dacă aş plimba-o doar prin oraş, am intra într-o monotonie şi niciuna dintre noi nu ar vrea acest lucru.

Banner-SIXT-SH

   Prin urmare, săptămânal, ne-am echipa amândouă şi am porni să cutreierăm, timid, ţinutul României. Aş plimba-o pe cele mai spectaculoase drumuri de la noi, Transfăgărăşan şi Transalpina. Acolo ne-am opri să ne pozăm împreună, ca fetele.

   Obosite, după atâtea curbe, ne întoarcem acasă să ne încărcăm bateriile pentru următoarele destinaţii. Neieşind aproape deloc din Romania, i-aş face o surpriză şi aş lăsa-o să zburde pe autostrăzile din Europa, fără destinaţie precisă. Am privi împreună răsărituri şi apusuri şi am fi pregătite pentru ploi şi zăpezi. Ştim că una în compania celeilalte, suntem în siguranţă.

   După ce ne-am cunoscut îndeajuns şi am petrecut timp împreună, doar noi două, i-aş face cunoştinţă cu prietenele mele. Pentru a se împrieteni, decidem că ar fi interesant să o ducem într-un city break prelungit în Croaţia. Noi bucuroase că vedem o ţară nouă, ea bucuroasă că ne poate “arăta” caii ei putere. Şi toată lumea e fericită.

   SIXT SH îţi oferă varietate şi o maşină pentru nevoile tale. Fie că o foloseşti  doar pentru job, călătorii cu familia, aventuri  cu prietenii sau relaxare de unul singur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s