Machiajul bate naturaleţea?

machiajul bate naturaletea

Hoinăream săptămâna trecută printr-un mall şi în timp ce mă plimbam, mi-a atras atenţia cea mai nouă campanie a unui renumit brand de cosmetice. Curiozitatea m-a împins să văd despre ce este vorba, mai exact.

N-am descoperit America. Doar am observat că această campanie pune accent pe obrajii cât mai coloraţi, buzele cât mai strălucitoare şi ochii cât mai conturaţi. În mintea mea a ieşit un…clovn.

Scopul principal al acestei campanii o fi oare să tranforme femeia într-un clovn, mă întrebam? Nu. Să o transforme într-o păpuşă. Sună exagerat, ştiu. Cu astfel de campanii, nici nu mă mai miră frica bărbaţilor atunci când văd o femeie impecabilă.

Norocoase acelea care arată impecabil fără pic de fard. Aici nu intră în discuţie cele care îşi dau cu trafaletul. pardon, fondul de ten, pe faţă, adaugă un efect de Instagram şi pun hashtag-urile #nomakeuptoday #iwokeuplikethis. Nu-i frumos să minţi! Sunt şi bărbaţi cărora nu le pasă, ce-i drept. Dar nu despre ei vorbesc azi.

Spuneam şi într-o postare anterioară, pot ieşi liniştită fără machiaj din casă. Nu mă recunoşti, dar eu sunt liniştită. (glumesc!??! 🙂 ). Zilele trecute, însă, am vrut să văd cum este şi cum se simte machiajul „păpuşesc”. Aşa că m-am dus nu la una, ci la două probe de machiaj ca model.

Cum să îţi zic, când au terminat fetele de gletuit, scuze, de fardat, mă simţeam un fel de Gigi Hadid. Priviri aţintite asupra mea. Zumzete. Mi-a plăcut, de ce să mint.

intr-o lume a papusilor fii tu

   That’s me! 🙂

Are rost să-ţi mai zic cum m-am simţit după ce mi-am dat masca jos? Faţa mea parcă îmi striga: „Doamne ajută”! Apropo, fetelor, demachiaţi-vă! Ştiu că lenea e mare când vii din club la 6 dimineaţa. Mai bine o faci acum, însă, decât la 40 de ani să arăţi ca de 55 ani.

Nu am condamnat, nu condamn şi nu voi condamna niciodată machiajul. Într-un timp chiar mă gândeam să fac un curs de makeup. Era balta prea plină şi am zis să trec pe writing şi blogging, căci aici “nu era prea plină ”. Naivă, ştiu. Machiajul este o formă uimitoare de a-ţi schimba înfăţişarea. Acesta are rolul de a te înfrumuseţa şi a-ţi da o stare de bine. Chiar dacă aceasta de cele mai multe ori vine din interior.

intr-o lume a papusilor fii tu

Nu zambesc, ca te indragostesti. :))

Momentul  în care machiajul devine singurul tău atu, se tranformă într-o problemă. Frumoasa mea, păpuşile nu au creier. Tu ai. Iar el ar trebui să fie cel mai de preţ bun al tău. Să ştii că bărbatul tău este perfect conştient de faptul că dimineaţa nu arăţi la fel ca seara dinainte. Ai şi tu cearcănele tale, poate un mic punct negru, pe ici, pe colo. ŞI E PERFECT NORMAL.

E mişto să defilezi cu trăsăturile, zâmbetul şi imperfecţiunile tale. Îţi e teamă că nu te vor mai plăcea bărbaţii dacă eşti prea naturală? Deja este un semn că trebuie să fugi de acei superficiali. Păpuşă poţi fi în trei ore şi te poate ţine alte câteva ore. Să fii naturală, însă, e o constantă.

 

Tu eşti pro sau contra machiajului „păpuşesc” ? 🙂

2 gânduri despre „Machiajul bate naturaleţea?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s