5 tipuri de complimente pe care o femeie le primeşte măcar O DATĂ

5 tipuri de complimente pe care o femeie le-a primit macar o data

Salut!

Îţi place să flirtezi? Şi mie, dar nu îmi iese. Sunt dezastru la flirt, recunosc. Adică, dacă treci pe lângă mine pe stradă şi schiţezi un zâmbet, probabil că eu mă uit în cu totul altă parte, afundată în gânduri. Se aplică şi dacă sunt într-o cafenea, bineînţeles.

Astăzi vreau să vorbesc despre complimente şi semnificaţia acestora. Flirtul acela răzleţ şi inofensiv care ce fain ar fi dacă s-ar petrece mai mult în offline decât în online. Am identificat 5 tipuri de complimente pe care o femeie le primeşte măcar O DATĂ. Inclusiv eu. Cum sună acestea, în viziunea mea?

                     5 tipuri de complimente

1.     Eşti de treabă = Eşti o tipă cumsecade, dar între noi doi nu cred că va exista ceva mai mult decât o prietenie, iar dacă va fi să se întâmple, probabil că vei accepta tâmpeniile şi prostiile mele pentru că eşti de treabă ;

2.     Pari ok = Nu ştiu la ce să mă aştept de la tine, dacă eşti vreo psihopată sau nu ;

3.     Eşti simpatică = Pari genul acela jucăuş cu care mi-aş dori să mă joc într-o noapte;

4.     Eşti drăguţă = Nu eşti Miss Univers, dar nu eşti nici Chuckie;

5.     Eşti frumoasă.

Singurul compliment pe care un bărbat ar trebui să il facă unei femei este cel din urmă – Eşti frumoasă. Atenţie, fără minciuni! Dacă nu o vezi frumoasă, nu îi spune doar pentru că sună bine. Ştii că ţi-am zis, frumuseţea este în ochii privitorului.

Dar te rog, n-o eticheta. Rotiţele feminine circulă cu multe rotaţii pe secundă. Crezi ca daca ii faci unul din complimentele de mai sus, se va îndrăgosti iremediabil de tine? Poate. Cel mai probabil NU.

Dacă ea este conştientă că este frumoasă, iar tu îi arunci un „eşti drăguţă”, te va considera “orb”. 🙂 Glumesc. Dacă îţi cere să o descrii, ia repede un volum de-a lui Eminescu şi recită-i ceva. Be creative. Dacă îi spui – Pari ok, toate vor fi ok, mai puţin ea.

Încă ceva, ştiu că în momentul în care îi spui: „Eşti frumoasă”, ea îţi va arunca rapid – Lasă, ştiu eu că îmi spui asta doar ca să mă bagi în pat. Vezi cum rezolvi SUDOKU acesta, dar să iasă bine, în final.

Frumuseţea n-o fi totul în viaţă dar când o femeie aude: „Eşti frumoasă”, parcă i-ai pune lumea la picioare doar din cuvinte.

Şi ca să închei într-un mod armonios, ştii cum este să ai o relaţie cu o femeie narcisistă? Zilnic te întreabă – Ţi-a spus cineva astăzi că sunt frumoasă? 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s