Review- Fond de ten MAC Cosmetics

Review- Fond de ten MAC Cosmetics

Hello,

În ultima perioadă, am scris şi am bătut moneda pe frumuseţe, naturaleţe şi machiaj. Ştii că nu sunt o fană înrăită a machiajului excesiv, în special în încărcarea exagerată a tenului.

Ei bine, de ceva vreme am pus ochii pe un fond de ten, dar eram în dubii, dacă să-l achiziţionez sau nu. Precizez că nu folosesc zilnic fond de ten, aproape deloc. Însă, acum, cu noua achiziţie, s-ar putea să-mi schimb rutina zilnică.

      Fond de ten MAC Cosmetics

Este vorba despre fondul de ten de la MAC Cosmetics, din gama Matchmaster, nuanta NC15. Nu sunt adepta produselor de la MAC, am prea puţine, dar pe acesta am avut ocazia să îl testez înainte şi mi-a plăcut rezultatul final.

review fond de ten mac cosmetics

În general, nu suport fondul de ten care îmi încarcă faţa de parcă simt că am 2 kg în plus. Acesta este motivul principal pentru care sunt încântată de acest fond de ten. Are o textură fină şi cremoasă. Nu-mi încarcă deloc faţa, o lasă să respire, iar gradul de acoperire este unul îmbucurător. Ah, şi miroase super!

Nu este necesar să aplici o cantitate mare, eu îl aplic cu pensula iar apoi cu un mini bureţel (beauty blender). Tenul meu a fost dintotdeauna unul pretenţios, aşa că aleg mereu cu teamă produsele destinate tenului, indiferent de brand.

review fond de ten mac cosmetics

Nuanţa Nc15

Cu acest fond de ten de la MAC sunt la a doua utilizare şi pot spune că în momentul de faţă, raportul calitate-preţ este unul foarte bun! Din punct de vedere al rezistenţei, nu l-am ţinut pe faţă mai mult de 8 ore, dar s-a comportat excelent.

Atenţie, însă! Acest fond de ten nu îţi este destinat dacă ai aşteptarea la o acoperire impecabilă. L-aş integra la o acoperire medie, ţinând cont de faptul că, personal, nu aplic nimic altceva înainte, doar o cremă hidratantă. Fără 5 tipuri de pudră, 3 baze şi 2 corectoare.

Daca te-am facut curioasă, fondul de ten MAC Cosmetics din gama Matchmaster îl găseşti în orice magazin MAC şi bineînţeles online pe www.maccosmetics.ro

Tu ce fond de ten foloseşti? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s