Review- Lipstick Bourjois Rouge Edition Velvet

Review Bourjois Rouge Edition Velvet

Bună, dragile mele,

Înainte de toate, vreau să îmi cer scuze pentru că absentez cam des în ultima vreme şi nu sunt mândră de asta. Încerc pe cât posibil să fiu mai prezentă. Acum că am terminat cu scuzele, vreau să vă povestesc că m-am îndrăgostit. Nu de vreun prinţ pe cal alb, ci de un…lipstick.

Review Bourjois Rouge Edition Velvet

          Lipstick Bourjois Rouge Edition Velvet

Colecţionară de lipstick-uri fiind, încerc foarte multe variante până ajung la cele care sunt pe placul meu. Aşadar, vedeta zilei de astăzi este Bourjois Rouge Edition Velvet. A fost dragoste la prima vedere. Este un lipstick cu care cochetez des, în special atunci când vreau să mă simt la femme fatale. 🙂

Acesta are o consistenţă mată şi este rezistent la pupici şi mâncare. În general, nuanţele mate usucă buzele. Observ cu bucurie că acest lipstick nu are acest obicei. Momentan. Textura este una fluidă, iar buzele mele rămân moi şi arată precum cele ale Angelinei Jolie. Apetisante, adică. 🙂

Review Bourjois Rouge Edition Velvet

Nu se strânge, chiar şi după trecerea mai multor ore. Înainte de aplicare, pun puţin fond de ten pe buze pentru rezistenţă. Nu ştiu dacă este un mit sau nu, pentru mine funcţionează.

Culoarea acestuia, Red Pepper, te îndeamnă la…sedus. Ca şi catifeaua, de altfel. Vrei să îi atragi atenţia şi nu ştii cum? Sau poate ai o stare nu tocmai bună. Pune-ţi cele mai înalte tocuri, aplică Bourjois Rouge Edition Velvet, ieşi şi cucereşte lumea.

Bourjois Rouge Edition Velvet îl găseşti în toate magazinele de cosmetice. Eu l-am achiziţionat de la Sephora.

Tu ce lipstick foloseşti? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s