Review-Culoarea anului 2018 intr-un eyeliner si un creion contur de ochi

culoarea anului 2018 intr-un eyeliner si un creion contur de ochi

Ciao!

Nu ştiu dacă v-am mai zis, dar primăvara este anotimpul meu preferat. Poate şi pentru că sunt născută primăvara. Îmi place atunci când natura revine la viaţă şi devine un tablou veritabil, parcă deprins din poveşti.

Şi dacă acest anotimp începe să îşi intre în drepturi, nu mă las nici eu mai prejos şi încep să devin mai extravagantă din punct de vedere al machiajului. Aşadar, acum vreo lună, intrând în Sephora mi-a sărit în ochi culoarea anului 2018 –purple.  Am îndrăznit şi mi-am cumpărat un eyeliner şi un creion contur de ochi.

Eyeliner-ul este esenţial în rutina mea zilnică, prin urmare mereu caut unul suficient de rezistent şi de pigmentat. Acest eyeliner de la SEPHORA (nuanţa Firework – Shimmer), mi se pare demenţial. În prima fază, atunci când îl aplic şi mă chinui 2 ore pentru a ieşi perfect, pare negru.

culoarea anului 2018 intr-un eyeliner si un creion contur de ochi

Este negru, dar cu reflexii de culoare mov. Deci nu e chiar excentrismul întruchipat. Are o consistenţă mată, îmi rezistă întreaga zi fără să se întindă şi este destul de pigmentat. Pensula este una subţire, este nevoie de ceva precizie pentru aplicare, ce-i drept.

Creionul contur, în schimb, îmi face cei mai excentrici ochi. Culoarea acestuia este exact cea de pe ambalaj. Este un creion contur waterproof. Adevărul este că n-am intrat cu el în piscină (nu merg machiată la piscină) deci nu ştiu cât de waterproof este.

culoarea anului 2018 intr-un eyeliner si un creion contur de ochi

poza facuta cu telefonul 😀

În schimb, este foarte pigmentat, consistenţa este la fel, una mată şi după spusele lor, durează 12H. Nu îmi amintesc să-l fi ţinut 12H, dar a rezistat mai mult decât decent.

Recomandarea mea este, dacă vrei să fii excentrică, să foloseşti creionul contur de această culoare singur, fără tuş, doar cu mascara şi un lipstick de culoare nude. Altfel rişti să arăţi ca un clovn şi nu cred că vrei asta.

Atât eyeliner-ul cât şi creionul contur se găsesc în mai multe nuanţe, eu am vrut să încerc ceva diferit. Pe site am observat că eyeliner-ul este pe stoc, de creion însă, nu pot spune acelaşi lucru. Dar cu siguranţă se găseşte în magazin.

Prin urmare, dacă vrei să ieşi din tipar şi să foloseşti alte culori în afara clasicului negru, îţi recomand eyeliner-ul şi creionul contur de culoare purple de la SEPHORA!

P.S : Am urmat recomandarea de pe site şi am aplicat acest eyeliner deasupra liniei de tuş negru. I loved it! 🙂

Cheers!

2 gânduri despre „Review-Culoarea anului 2018 intr-un eyeliner si un creion contur de ochi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s