Machiajul pe care il aplic zilnic-produse folosite

machiajul pe care il aplic zilnic-produse folosite

Namaste!

Ieri, în timp ce dansam prin casă pe melodia lui Daddy Yankee – Dura ❤ , mi-a venit brilianta idee să vă povestesc despre machiajul pe care îl aplic aproape zilnic, mai exact, produsele folosite. Spun aproape zilnic pentru că nu în fiecare zi îmi arde să mă dichisesc. Nu mă machiez doar ca să merg după pâine. Ca idee.

machiajul pe care il aplic zilnic-produse folosite

                Machiajul pe care il aplic zilnic-produse folosite

În primul rând, dau drumul la muzică, să intru în vibe-ul potrivit. Apoi încep operaţiunea. Mă demachiez pentru a mă asigura că faţa îmi este perfect curată. Apoi aplic o cremă hidratantă cu unt de cacao şi vitamina E din gama AVON Care.

Aceasta, conform catalogului se adresează tuturor tipurilor de ten. De fapt, este pentru ten uscat (bad move, AVON). Îmi place faptul că intră foarte repede în piele, are o consistenţă cremoasă şi nivelul de hidratare este unul ok pentru zi, cel puţin.

Continui “gletuirea”, aplicând fondul de ten de la MAC. Apoi iau o pauză de 5 minute ca să mă pregătesc mental pentru ceea ce va urma – eyeliner-ul. Cel care îmi ocupă cel mai mult timp din rutina zilnică.

Eyeliner-ul pe care îl folosesc în prezent este tot de la AVON, din gama LUXE – nuanţa Black Caviar. Ce îmi place la acest eyeliner este intensitatea, faptul că nu se întinde şi pensula este perfectă pentru codiţele cu care îmi mănânc nervii şi simt că îmbătrânesc 5 ani până reuşesc să le fac perfecte.

machiajul pe care il aplic zilnic-produse folosite

Mergând mai departe, mascara pe care o folosesc pentru a-mi flutura corespunzător genele este cea de la IDUN Minerals. Am scris despre ea într-un articol anterior.

Pentru a străluci (aproape) ca un diamant, aplic Duo Iluminator tot de la…AVON. Este duo pentru că într-o parte are bronzer şi în cealaltă iluminator. Bronzerul eu îl folosesc sub formă de blush.

Aşteptările în ceea ce priveşte acest iluminator sunt medii. Nu te aştepta să se observe de la 1 km, iar dacă îl aplici fără fond de ten, intensitatea care şi aşa nu este una ridicată, scade.

În final, în ceea ce priveşte lipstick-ul, ei bine, aici nu pot spune ceea ce folosesc pentru că diferă foarte mult. În ce sens? În funcţie de starea de spirit, de cum mă îmbrac, şi de cât de intens este machiajul.

Dar bineînteles lipstick-ul este esenţial. Azi poate fi un roşu aprins, mâine un nude şters, iar poimâine un purple electrizant.

Aceasta este rutina mea zilnică în ceea ce priveşte machiajul. Evident atunci când merg la un eveniment sau ies în oraş, încerc să fac pe makeup artistul şi mă joc şi cu fardurile.

Tu ce foloseşti pentru rutina ta zilnică?

Pupici! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s