Rolul simplităţii în următorii 5 ani

Rolul simplităţii în următorii 5 ani

Hey!

Azi-dimineaţă m-am trezit cu un amalgam de sentimente. Printre care s-a strecurat şi o întrebare random – Care va fi, oare, rolul simplităţii în următorii 5 ani? Răspunsul ar fi…aceasta nu va mai exista. Sau, ca să nu par foarte dură, va fi pe cale de dispariţie.

Ce înseamnă să fii simplu, de fapt? Cred că este cel mai complex lucru cu putinţă, de aceea cei mai mulţi oameni preferă să dea bir cu fugiţii, în loc să o accepte. Şi întrebările au continuat să curgă în mintea mea – De când să fii simplu este banal, plictisitor şi monoton? De când o femeie atunci când iese din casă fără machiaj este considerată un OZN? De când să vezi o femeie fără nici un fel de operaţie estetică este ieşit din comun?

Ştim cu toţii că suntem inundaţi, la figurat, de către reţelele de socializare. Instagram-ul începe să bată Facebook-ul, din câte am observat. Toată lumea, cu mic, cu mare, s-a mutat acolo. Ne mai punem un filtru drăguţ, mai salivăm la câte un #pornfood.

Ei bine, atunci cand intru pe Instagram, rămân uluită. Parcă am intrat, mai degrabă, într-o aplicaţie de Xerox. Statistica, din punctul meu de vedere arată aşa – din 50 de femei pe care le văd, 47 arată la fel. În ce sens? Buze identice, sprâncene identice, etc.

Nu este nimic greşit să ai un model după care să te inspiri. Este încurajator, chiar. Unele femei, însă, se inspiră după zâne pe care le-au văzut în club, căci li se pare lor că rujul roşu intens arată senzaţional pe buzele lor gigantice şi vor şi ele buze gigantice. N-am înţeles niciodată partea cu buzele de 38 cm.

Să vrei să îmbunătăţeşti mici aspecte la tine nu e nimic de condamnat. În clipa în care vrei să te transformi total, ceva nu este în regulă. Îţi dai seama cât de joasă e stima ta de tine?

Ştiu că femeia, prin natura ei, nu va fi niciodată mulţumită. Mereu îşi va găsi câte un cusur. Dar în clipa în care intră într-o clinică de chirurgie estetică, parcă îi ia cineva minţile. Vrea acid în buze, acid în arcade pentru a şi le ridica, grăsime în fund să fie precum cel a lui Kim Kardashian (ew), etc.

 Autenticitate de ce nu vrei? A fi original este unul din cele mai faine lucruri din lume. NIMENI nu va arăta vreodată ca tine. De ce ai vrea să arăţi precum alte un milion de femei? Iubito, fă-ţi toate operatiile din lume, dacă asta vrei şi simţi.

Dar nu investi doar în fizic. Mai investeşte şi în căpşor. Bărbaţii vor întoarce capul după tine, ego-ul tău va fi gâdilat, te vei simţi admirată. Asta până în momentul în care realizezi că unii bărbaţi mai caută şi altceva pe lângă frumuseţe.

Rolul simplităţii în următorii 5 ani

Tu poţi arăta precum cine vrei tu, dar în momentul în care scrii: „Mia-m luat o poşetă mijto”, fii sigură că doar cu poşeta rămâi. Apoi, sigur te întrebi – Dar de ce nu m-a plăcut, nu sunt suficient de frumoasă? Ba da, de frumoasă, eşti frumoasă. De deşteaptă eşti frumoasă, zice o vorbă mare.

Nu zic că femeile care apelează la operaţiile estetice ar fi proaste. Doamne fereşte! Repet, fă-ţi 54738 de operaţii, dar nu uita să mai pui mâna şi pe o carte. Cizelează-te. Te va ajuta în viaţă. Doar ca idee îţi spun, buzele acelea micuţe dar catifelate, pistruii aceia năzdrăvani, nasul puţin cârn, va fi de un infinit de ori mai apreciat decât tot acidul hialuronic din lume.

Adevărul este că eu, dacă aş fi bărbatul zilelor noastre , aş gândi astfel:

Îmi doresc cu toată ființa să îți ating picioarele acelea lungi și fine pentru care pantofii cu toc cui au fost special creați. Vreau să mă joc prin părul tău lung, dar îmi e teamă că voi rămâne cu el în mână. Buzele acelea…tânjesc după naturalețea și senzualitatea lor, nu după acidul din ele.

Diamantele sunt nimic comparativ cu ochii aceia mari și seducãtori, și oricât de mult îmi plac, privirea-mi coboarã, instinctiv spre sânii tăi lãsându-mi un gust amar. Nu mã înțelege greșit, sunt frumoși, dar mi-e dor de cei de dinainte, obraznici și jucăuși.

Ești frumoasã, superbă, mirobolantă. Dar mă doare mintea atunci când deschizi gura și nu știi sã legi două propoziții. Mă doare sufletul pentru că nu ai aspirații, țeluri, păreri.

Sunt un nemernic pentru cã aleg să mă topesc și să respir superficialitatea ta!

 

Dacă ai da un Like paginii mele de Facebook, ţi-aş fi recunoscătoare! ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s