Eşti bogată…pe banii lui

esti bogata pe banii lui

Bună, dragilor,

Cum a fost săptămâna voastră? A mea a fost una tumultuoasă, plină de emoţie, noi începuturi şi conexiuni frumoase. Lucrurile interesante se petrec atunci când nu te aştepţi. Iar ceea ce mi se întâmplă mie acum, este mai mult decât interesant. Nu pot da detalii. Pot spune doar că dacă mi-ar fi zis cineva acum ceva timp că voi fi implicată în ceva atât de…măreţ, i-aş fi râs în nas.

Am vrut să încep pozitiv această postare, chiar dacă nu va continua în acelaşi ton. Vă spuneam că sunt un mic Sherlock, iar ceea ce aud, văd, sau mi se povesteşte, şi e de povestit,  eu vă povestesc la rândul meu.

Astăzi vreau să vorbesc despre femeia „avută”. Nu despre cea independentă. Ci despre femeia avută prin intermediul iubitului, amantului, sugar daddy-ului, etc. Se poartă trendul acesta. Foarte mult. La ce mă refer exact? De exemplu, Leana îşi doreşte foarte mult un telefon ultra performant, însă nu îşi permite să şi-l achiziţioneze. Ce face ea?

  1. Are un job, strânge bani şi îşi cumpără acel telefon ;
  2. Îşi ia gândul de la el ;
  3. Merge într-un magazin de telefoane cu ursuleţul ei, sub pretextul că „doar se uită”, vede telefonul mult dorit, suspină adânc, oferă 2 sărutări şi are telefonul.

Variantă „corectă” este C. Easy as hell. Not. Eu mă întreb, când tu ai 30 şi el are 65 de ani, cam care este nivelul de greaţă? Vârsta este doar un număr. Aşa este. Iartă-mă te rog pentru că nu pot crede că la asemenea diferenţe de vârstă, iubirea primează! Vreau să văd o femei căreia îi plac mâinile zbârcite plimbate pe corpul ei dat cu creme de sute de euro.

Acest lucru pentru acel nivel de femei aproape că nu mai contează. Europa văzută, dressing-ul încărcat de branduri, principiile şi valorile personale călcate în picioare. Ironia este următoarea – Acest tip de femei le numesc pe alte femei curve. Dar ele că se vând pe un telefon, o geantă şi o vacanţă în Seychelles, oare cum se numesc? A, da. Femei „avute”. High level, cum ar spune americanul.

Cuvântul cheie în toată povestea asta este asumarea. Asumă-ţi că umbli cu un bunic, asumă-ţi faptul că bunicul te plimbă şi îţi cumpără tot ce ceea ce vrei. Fă-ţi selfie cu bunicul, bagă-l şi pe el în check-in. Sau măcar nu te mai afişa pe reţelele sociale, dacă îţi e jenă.

Crezi că oamenii sunt proşti? Nu îşi dau seama că acum o săptămână erai lipită de foame şi singură iar brusc peste o altă săptămână te pozezi în Ibiza, mănânci Caviar şi bei Macallan. Cum de? Iartă-mă din nou, sigur eşti cu Maluma acolo, dar el fiind o vedetă, nu îşi permite să apară în poze cu tine.

Acest lucru se aplică şi dacă el are 30 de ani. Tu tot pe banii lui eşti bogată. 🙂

Draga mea, atunci când vei ajunge la 50 de ani înconjurată de lucruri materiale şi amintiri din toată lumea, dar singură şi goală pe interior, să nu te întrebi de ce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s