Vulpea când n-ajunge la struguri, zice că-s acri

Hello, hello,

În postarea anterioară, am vorbit despre bărbați și increderea în ei. Azi continui oarecum pe aceeași linie.

De-a lungul timpului, am interacționat cu suficienți bărbați cât să-mi fac o părere și să imi dau seama ce-i poate capul sexului masculin.

Am întâlnit bărbați inteligenți, și mai puțin inteligenți. Bărbați cu un bun simț ieșit din comun, dar și bărbați neciopliți. Bărbați cu un simț al aroganței fin, dar și melteni. Bărbați interesanți, dar și plictisitori.

Categorii sunt multe. Știi însă care categorie nu se demodează niciodată? Cea de frustrat. Categoria aceea de bărbat care atunci când n-ajunge la o femeie, o face în toate felurile.

În momentul în care mirobolantele lui fraze nu captează atenția unei femei, o face proastă. Dacă o femeie îndrăznește să-l refuze, i se atrage atenția că „pierde foarte multe pentru că face asta.” Am pierdut multe, înseamnă. Dacă cumva părerile ei sunt în dezacord cu părerile lui, este neobrazată și needucată.

Noroc că subsemnata Lavinia Mica, este prezentă pentru a „lumina” și a stabili câteva lucruri din capului locului, banale dar complexe:

Dacă o femeie este drăguță cu tine, NU ÎNSEAMNĂ CĂ VREA CEVA DE LA TINE.
Dacă o femeie nu vrea să iasă cu tine, NU VREA. Nu insista, mai rău faci. Nu îți fă un catralion de filme, cum că nu ești suficient de bun (poate pentru ea chiar nu ești, sorry).

Poate că femeia este în perioada aceea…minată, poate i-a ieșit un coș în frunte sau n-are pur și simplu chef să iasă cu tine.

Dacă alegi să o jignești pentru că îndrăznește să nu iasă cu un prinț precum ești tu, știi care sunt șansele ca ea totuși să o facã? 0 barat.

Dacă o femeie are pãreri diferite față de ale tale, respectă-i-le! Bucurã-te de faptul că nu ocupă scaunul degeaba atunci când sunteți la o cină de afaceri, spre exemplu.

Fii mândru de ea pentru că știe să scoată pe gură ceva mai mult decât – Abilitățile mele sunt acelea de a aplica cele mai mișto filtre pe Instagram, am studiat la Academia Snapchat și mănânc sănãtos, 2 măsline pe zi.

Acceptă faptul că nu toate femeile sunt obligate să îți spună – Da, puișor. Este exact cum zici tu. Nu îndrăznește să facă cum spui tu? Mi se pare genial. Ar trebui să te simți binecuvântat pentru că nu ai lânga tine o simplă păpușă ( chiar dacă ea e), care unde o pui, acolo stă. Ce-i spui mereu, aia face. Booooring.

Și nu în ultimul rând, nu o jigni și nu o fă responsabilă pentru atitudinea ta insipidă și incapacitatea de a o face să iasă cu tine și mai ales, de a o cuceri!

Bye! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s